Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 31

Thread: Cortex Dmix 300

  1. #21
    King Of Cheese Moderator DazzyD's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Between Sunderland & Durham
    Age
    44
    Posts
    5,063

    Default

    Quote Originally Posted by Excalibur View Post
    Err, no. That's used to index hard drives. The software we're seeking is machine specific. Young Creature posted up links to the 1000 software recently, but I suspect the Dmix is very different.
    Quote Originally Posted by ppentertainments View Post
    Yeah it is very different unfortunately.

    I've the 1000 software here and should have the DMix but can't seem to find it.
    Ok, no bother. I found an online manual for the DMIX 300 and it made reference to the DBSE software (which I'm led to believe is a package which also contains device drivers) so I thought it might work. Gemini have removed the page for the product. I'll have a look deeper when I get home!
    Dazzy D
    Lightning Disco & Entertainment

    Born to make you party!


  2. #22
    King Of Cheese Moderator DazzyD's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Between Sunderland & Durham
    Age
    44
    Posts
    5,063

    Default

    I was unable to find the software online so I've spoken to Tech Support @ Gemini who have provided me with the relevant stuff. Please PM me with your email and I will send you a link for the software.
    Dazzy D
    Lightning Disco & Entertainment

    Born to make you party!


  3. #23
    New Member
    Join Date
    Dec 2018
    Location
    Spain
    Posts
    6

    Default firmware

    Hi DazzyD,
    I need that software, my d-mix 300 has the last firmware version but it doesn't work fine.
    Could you send me that link to download, please? thank you so much!

  4. #24
    King Of Cheese Moderator DazzyD's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Between Sunderland & Durham
    Age
    44
    Posts
    5,063

    Default

    Quote Originally Posted by jazztice View Post
    Hi DazzyD,
    I need that software, my d-mix 300 has the last firmware version but it doesn't work fine.
    Could you send me that link to download, please? thank you so much!
    Hi Ivan

    I've sent you a private message with the link to the update software that Gemini sent me.

    Welcome to the forum and, as you're new here, we'd be grateful if you could pop over the Newbies section and introduce yourself there. More info can be found here.
    Dazzy D
    Lightning Disco & Entertainment

    Born to make you party!


  5. #25
    Mark 2 Version
    Join Date
    May 2011
    Location
    Chester-le-Street
    Posts
    3,870

    Default

    Quote Originally Posted by jazztice View Post
    Hi DazzyD,
    I need that software, my d-mix 300 has the last firmware version but it doesn't work fine.
    Could you send me that link to download, please? thank you so much!
    If it is anything like the HDC-1000 you may find even with the software it doesn't behave as it should. I have had to retire my cortex after many years of use as it isn't working right and I am sure it is software related and not hardware.
    North East and Cumbria NADJ Chairman

    www.premierweddingdj.co.uk
    www.ultimateweddingdj.co.uk

  6. #26
    New Member
    Join Date
    Dec 2018
    Location
    Spain
    Posts
    6

    Default

    Quote Originally Posted by ppentertainments View Post
    If it is anything like the HDC-1000 you may find even with the software it doesn't behave as it should. I have had to retire my cortex after many years of use as it isn't working right and I am sure it is software related and not hardware.

    It may be true, since I upgraded to the latest firmware version it does not work properly. I will try again during the weekend.

  7. #27
    King Of Cheese Moderator DazzyD's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Between Sunderland & Durham
    Age
    44
    Posts
    5,063

    Default

    Quote Originally Posted by ppentertainments View Post
    If it is anything like the HDC-1000 you may find even with the software it doesn't behave as it should. I have had to retire my cortex after many years of use as it isn't working right and I am sure it is software related and not hardware.
    The software update was sent to me by Gemini. Their advisor had told me that it was the latest updated before they discontinued the product. As I've said before, I don't actually have a Cortex system, I was only doing some of the work for our members on here who needed it, helpful chap that I am!!

    If it doesn't work, I'll delete it from my online storage account. There's not much point in keeping it if it's of no use to anyone.
    Dazzy D
    Lightning Disco & Entertainment

    Born to make you party!


  8. #28
    New Member
    Join Date
    Dec 2018
    Location
    Spain
    Posts
    6

    Default

    Quote Originally Posted by DazzyD View Post
    The software update was sent to me by Gemini. Their advisor had told me that it was the latest updated before they discontinued the product. As I've said before, I don't actually have a Cortex system, I was only doing some of the work for our members on here who needed it, helpful chap that I am!!

    If it doesn't work, I'll delete it from my online storage account. There's not much point in keeping it if it's of no use to anyone.

    Hello, I've already tried to update the controller with the hdc1000, it was updated perfectly and at the moment everything works fine and faster. This is version 2.5.12 of 2011, curiously I'd installed the v2.5.2 of 2008 that is later and failed from time to time. However, I still have problems with the play / pause button, it doesn't respond, so I have no choice but to disassemble and check it

  9. #29
    Dinosaur Excalibur's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    East Yorkshire
    Age
    64
    Posts
    25,579

    Default

    Quote Originally Posted by jazztice View Post
    However, I still have problems with the play / pause button, it doesn't respond, so I have no choice but to disassemble and check it
    That's one reason I stopped using mine. They can wear out. Other members on here have replaced them, I know. It's a fiddly task I believe, and the big problem nowadays might be finding new switches. Good luck.
    Excalibur. Older than the average DJ.

    www.excaliburmobiledisco.co.uk


  10. #30
    New Member
    Join Date
    Dec 2018
    Location
    Spain
    Posts
    6

    Default

    Quote Originally Posted by Excalibur View Post
    That's one reason I stopped using mine. They can wear out. Other members on here have replaced them, I know. It's a fiddly task I believe, and the big problem nowadays might be finding new switches. Good luck.
    Thank you Excalibur!
    I hope so that I can replace it easily, I will pray

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •