Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors.
Please consider supporting us by disabling your ad blocker.
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 25

Thread: Missing Forum Header

  1. #1
    leelive's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Midlothian
    Age
    51
    Posts
    1,213

    Default Missing Forum Header

    Hi
    I should have mentioned this a long time ago...
    I noticed that the Header logo at the top of the page has been missing for quite some time. Probably since the forum got hacked... but I am guessing.
    Here is a screen shot of what I see using Google Chrome.
    Name:  MDDHeader.jpg
Views: 326
Size:  111.2 KB
    Lee
    Lee Live: Wedding DJ
    http://www.djLeeLive.com/

  2. #2
    Shaun's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Fife
    Age
    50
    Posts
    14,755

    Default

    It's working fine from my end. It was missing for a week or so after we returned from the hack, but it was re-added. Try clearing your cache and clearing your internet settings. It's definitely there.

  3. #3

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Harlow, ESSEX
    Age
    29
    Posts
    2,356

    Default

    Quote Originally Posted by Shaun View Post
    It's working fine from my end. It was missing for a week or so after we returned from the hack, but it was re-added. Try clearing your cache and clearing your internet settings. It's definitely there.
    Are you sure? I can't see it myself and it's not a caching issue. Link to the image seems to be invalid, too

    http://www.forum.mobilediscodirector...0&d=1379591412

  4. #4
    Web Guru Marc J's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Edinburgh
    Posts
    3,286

    Default

    Quote Originally Posted by Shaun View Post
    It's working fine from my end. It was missing for a week or so after we returned from the hack, but it was re-added. Try clearing your cache and clearing your internet settings. It's definitely there.
    Quote Originally Posted by Cowlinn View Post
    Are you sure? I can't see it myself and it's not a caching issue. Link to the image seems to be invalid, too

    http://www.forum.mobilediscodirector...0&d=1379591412
    It's definitely not there

    It doesn't seem to be a regular image link, but to a forum attachment instead. And (probably) the reason it's gone so long without being fixed is that the mods / admins have the permissions to view that attachment, and us plebs do not

  5. #5
    Shaun's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Fife
    Age
    50
    Posts
    14,755

    Default

    Logged in.

    Logged out (viewing as an unregistered guest....)
    Attached Images Attached Images   
    Last edited by Shaun; 17-10-2013 at 02:41 PM.

  6. #6
    Shaun's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Fife
    Age
    50
    Posts
    14,755

    Default

    I just checked via firefox and it doesn't work for me, it only seems to work with my default browser (Chrome). I'll have a word with Richie and see if he can figure out the problem.

  7. #7
    Web Guru Marc J's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Edinburgh
    Posts
    3,286

    Default

    Shaun, in the browser that's still showing it after you logout: -

    Quote Originally Posted by Shaun View Post
    Try clearing your cache and clearing your internet settings.


    I'd put money on it being an attachment permissions issue...

  8. #8
    Shaun's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Fife
    Age
    50
    Posts
    14,755

    Default

    Quote Originally Posted by Marc J View Post
    Shaun, in the browser that's still showing it after you logout: -





    I'd put money on it being an attachment permissions issue...
    Yep, it's gone when the cache is cleared but reappears when I log back in, so it certainly seems like a permission issue. I've been through all the attachment permissions and nothing looks out of place. I've sent Richie a PM, perhaps he can get to the bottom of it.

  9. #9
    Richie's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    London
    Age
    48
    Posts
    839

    Default

    Name:  forumbanner.jpg
Views: 377207
Size:  26.3 KB

  10. #10
    Richie's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    London
    Age
    48
    Posts
    839

    Default

    Is it showing now?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •